Fem viure el català

Vine a passar una estona, que facis faltes? S’arregla!

Dictat en català

El 2 d’abril del 1700, el Rei Lluís XIV va fer publicar un edicte en el qual es prohibia l’ús de la llengua catalana en tots els actes oficials escrits. Tres segles més tard, la República francesa continua aplicant aquest edicte.

Per aqueix motiu, aquest 2 d’abril i amb l’objectiu de retre homenatge a la nostra llengua i per mostrar que després de tants anys la nostra llengua és ben viva, el Col·lectiu 2 d’Abril proposa a tothom de fer un dictat per demostrar que aquell edicte no ha aconseguir esborrar la nostra llengua sinó que està ben viva!

Siguem valents, reivindiquem la nostra catalanitat i posem a prova la nostra llengua! Compartirem junts un gran moment festiu!

One Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *